Vrijdag de 13e: welkom op mijn website!

Het is vandaag vrijdag de 13e. Voor mij een geluksdag: ik heet je welkom op mijn geheel vernieuwde website!

Waarom open op vrijdag de 13e? De kinderboekenweek met het thema ‘Gruwelijk eng’ is nog gaande, het is bijna Halloween en dan valt de 13e deze maand ook nog op een vrijdag: spannend allemaal! Net zo spannend als het openen van deze website!

In mei van dit jaar besloot ik het roer om te gooien: mijn baan in het onderwijs zegde ik op, om me vol op MirjamMolenbeek te richten. En daar hoorde een geheel vernieuwde website bij! Ik dank al mijn trouwe volgers, mensen die me belangeloos hebben geholpen, me hebben geïnspireerd en moed hebben ingesproken. Mijn websitebouwster die ook mijn logo ontwierp; dank dat je precies uit mijn hoofd wist te halen wat erin zat! En mijn steun en toeverlaat thuis: achter elke succesvolle vrouw, staat een sterke man 🙂 Zonder hem had ik de stap nooit durven zetten. Onze drie kindjes, Eline, Pieter en Aagje, die me elke dag laten zien hoe mooi het leven is en hoe belangrijk om daar zo veel mogelijk van te genieten!

Je vindt op de website een webshop met zowel gebreide items, als producten om zelf als maker aan de slag te gaan. Ook kun je breilessen en workshops boeken. Daarnaast vind je een blog& vlog. Alles onder de noemer: ‘beleef het met wol’. Want dat is wat ik met deze website wil bereiken. Dat je het als een belevenis ervaart om mijn blogs te lezen en vlogs te bekijken. Dat je ervan meekrijgt dat breien enorm mindful is. Dat het onthaast en ontspant. Dat je nieuwe dingen gaat proberen: wol gebruiken die je niet eerder hebt gebruikt, een patroon gaat breien waarvan je nooit had gedacht dat je het zou kunnen. Of dat je iets gebreids koopt voor jezelf of iemand die je liefhebt, en ervaart hoe speciaal het is om een met liefde gebreid wolletje te dragen.

Welkom! Beleef het met wol! Ik hoor heel graag wat je van de website vindt! Heb je vragen, opmerkingen, feedback, werkt iets niet zoals het zou moeten? Laat hieronder een reactie achter of neem contact met me op. Ik hoor graag van je!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de nieuwsbrief.

2 reacties op “Vrijdag de 13e: welkom op mijn website!”

  1. Annemieke Korsen

    Het ziet er allemaal super gaaf uit. Gefeliciteerd. Geniet van vandaag. Lieve groet annemieke Korsen ?

Reacties zijn uitgeschakeld.

Van harte welkom op mirjammolenbeek.nl!

Van 12 tot en met 22 augustus ben ik met vakantie en gelden er wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege eerdere familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top