Hoe vind ik een soortgelijk garen dat is aangeraden in een breipatroon?

‘Ik zie een leuk breipatroon op Ravelry, maar het aangeraden garen kan ik niet in Nederland kopen. Hoe vind ik een soortgelijk garen dat is aangeraden in een breipatroon?’ Ik beantwoord deze vraag graag in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’.

Volg de vier stappen uit deze video, en je vindt met gemak een garen dat overeenkomt met het garen dat in het patroon dat je koos, wordt aangeraden.

Je hebt een leuk breipatroon gevonden, maar het aangeraden garen is niet in Nederland verkrijgbaar. Of je wil liever iets anders gebruiken. Je kunt dan prima een soortgelijk garen zoeken! Hoe, leg ik uit in onderstaande video.

Meer informatie

De Ravelry video waarnaar ik refereer vind je hier.

Het Ravelry platform vind je hier. Aanmelden is eenvoudig.

Op het plaatje zie je het patroon van de Flax trui. Deze top-down trui leren breien? Dat kan via de stap-voor-stap video tutorials in de Online Brei Campus.

Jouw vraag insturen

Hopelijk lukt het jou nu ook om een soortgelijk garen te vinden dat is aangeraden in een breipatroon.

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier.

Zomerse aanpassingen

De zomervakantie staat voor de deur, zo ook in huize Molenbeek. Tijd voor wat meer rust, gezinstijd en heeeeeel veel breien.

Dat betekent dat er wat kleine aanpassingen zijn in juli en augustus voor wat betreft je bestellingen, aanschaf van Online Breilessen en/of de Online Brei Campus en mogelijkheid tot contact. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Een fijne zomervakantie en ik verwelkom je graag in mijn webwinkel, mijn Online Breilessen of Campus, of zie je graag op de Knit en Knot beurs 8 en 9 augustus 🧶

Ben ik er een weekje niet? Dan kun je altijd mijn vlogs binge-watchen 😉

Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top