Inspiratie & Leren

MirjamMolenbeek inspireert je graag met haar vlogs tot het breien van de mooiste breiprojecten. Of je nu een beginnend brei(st)er bent, of al verder gevorderd: Mirjam deelt tips voor elk brei-niveau.

Mirjam is een docent in hart en nieren en deelt graag haar kennis met je. Je vindt hier dan ook regelmatig nieuwe tutorials en Brei(d) Je Kennis Uit video's.

Daarnaast verdiept Mirjam zich in het ontwerpen van breipatronen. Je vindt hier de (gratis) breipatronen van Mirjam. Ook vind je hier tips voor verschillende breipatronen van andere ontwerpers.

Onder Inspiratie & Leren vind je ook altijd alle nieuwtjes van MirjamMolenbeek. Wil je echt goed op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

De Feestdagen komen er weer aan!

Op deze pagina staan de leukste cadeau suggesties voor je klaar. Stuur het linkje gerust door naar de Sint  of de Kerstman, of naar degene die cadeautjes voor jou koopt voor welke Feestdag je ook viert in deze periode!

Uiteraard pakt MirjamMolenbeek je bestelling graag (gratis) voor je in. Lees er op de Feestdagen-pagina meer over.

Verzenden en afhalen in de komende periode

Rondom de Feestdagen is het druk bij de post. Om die druk er een klein beetje af te halen, adviseert MirjamMolenbeek om tijdig te bestellen.

Cadeaus voor 5 december: bestel uiterlijk 25 november

Cadeaus voor Kerstmis: 15 december is de uiterlijke besteldag

Bestellingen die tussen 16 december en 8 januari worden geplaatst, worden wegens vakantie vanaf 9 januari verzonden op volgorde van binnenkomst*. In deze periode kunnen er ook geen bestellingen worden afgehaald.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

*m.u.v. breipakketten horend bij de Online Breilessen voor Beginners; deze zullen in deze periode gewoon worden verzonden

Scroll naar top